View Single Post
Vechi 21.02.2015, 01:42:32
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Ioan..si tu prietene ai venit in miezul noptii? :)) Frate voi beti cafea, nu sunteti obositi de la munca, copii pe cap,chestii de acest tip?:)) Sunteti o enigma pt mine. PS: am icoane. Primite in dar.De-a lungul timpului.In diferite colturi ale lumii.Nu conteaza de la cine. Nu m-am purtat necuvincios fata de ele,le-am pastrat din respect pt cei care mi le-au daruit. Preferata mea este una cu Ioan Botezatorul, fata de care am o admiratie aparte.Intradevar sunt un prilej de meditatie teologica, mai ales din perspectiva modului cum iconarul intelege sa zugraveasca un sfant, al mesajului teologic transmis prin toate detaliile.Nu ma comport fata de ele cum o faceti voi, asa este, dar nici nu le desconsider, o actiune intr-un sens jignitor.Intradevar pacat ca Mihai nu mai este pe forum, am cumparat carti despre icoane datorita modului cum le prezenta,avea o pricepere si o delicatete anume si stia ce vorbeste, explica foarte frumos.Alte timpuri, mai putin contondente :) In fine,nu conteaza.Mi-a parut bine sa te revad.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 21.02.2015 at 01:45:25.
Reply With Quote