View Single Post
Vechi 23.02.2015, 16:14:43
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Ferice de voi ca aveti parte de oameni asa de intelegatori. La biserica mea nu-ti ofera nimeni locul sa stai cu bebelusul jos ci stai cu el in brate, iar daca e mai marisor si face galagie se uita toata lumea urat la tine. In curtea bisericii nu poti sta intotdeauna, cum e acum ger afara nu poti sta cu copilul atata timp in frig.
Din pacate ne vom muta de acolo ... nu prea departe, dar tot nu cred ca voi putea merge acolo cu copilul ( cu autobuzul sau pe js, cu caruciorul) pana in prmavara-vara viitoare...avem o biserica si in capul strazii unde ne mutam, dar nu stiu cum este. De fapt nici nu stiu daca apucam sa botezam copilul pana in Craciunul sau chiar Pastele urmator, asa ca...( poate mai bine asa, decat sa ma oftic ca nu il pot duce la impartasit ca e prea frig afara si daca raceste am scandal .......de parca nmai acolo poate raci...).

Si apoi, locul acesta e asa cum e datorita oamenilor care-l populeaza ( omul sfinteste locul)...in fine, poate se mai " sfintesc" si oamenii care vin, dar probabil nu toti :). Noi nu suntem niste credinciosi model, nici eu nici sotul ( bine, cand vin la biserica stau cumnite, nu fac scandal, nu sunt nerabdatoare, nu deranjez, nici macar nu ma enervez ca in alte ipostaze, ba chiar am observat ca sunt mai rabdatoare si in autobuz sau alte locuri aglomerate, sau la coada la doctori, dar...nu chiar in toat circumstantele in cae ar trebui sa fiu calma si sa nu ma enervez, din pacate ); acasa, insa, si in viata in general...prea putin ma tine starea de calm si de liniste, d incredere, uneori ma lepad de ea inca dinainte sa ajung acasa...( e de ajuns sa sune telefonul nu de 3 ori, doar odata :) si sa ma scoata din " papuci"...in fine, unde voiam sa ajung e ca nu stiu noi ca familie cat de bine ne-am fi putut integra in asemenea comunitate, probabil si copilul va fi la fel ca noi - ori nu va sta la impartasit /nemancat, ori nu va fi cuminte in biserica, ori nu ne va lasa taica-su savenim, etc..( adica ori va suferi de nesupunere din natura firii, urmand exemplul patern, ori va avea putina credinta dar se va lepada de ea la prima amenintare - urmand exemplul matern)...nu zic ca el ar fi exemplul negativ si eu cel pozitiv, Doamne fereste, pt ca as fi ca fariseul care osandeste pe vames, pt ca si eu sufar de nesupunere, in sensul ca nu fac toate astea din supunere ( merg la biserica, postesc etc), ci pt ca asa vreau, e o manifestare a libertatii, intr-o lume in care toate celelalte ne sunt impuse...
Reply With Quote