Citat:
În prealabil postat de Corinusha
am inteles, dar am extrapolat ideea.
Cred ca orice cel mai important e sa fie cheltuiti banii cu cap (ca sunt proaspat casatoriti care merg in luna de miere in Bahamas cu banii cu care isi pot lua chiar si o masina sa zicem). Prioritatile sunt aiurea la unii. Am niste prieteni care, desi nu aveau un apartament si ar fi putut lua cu banii ramasi de la nunta jumatate de apartament (si atunci aveau o rata destul de mica de platit) au preferat sa faca turul asiei... Va imaginati cam cat costa sa faci asta...
|
Si eu as face la fel,nimic nu se compara cu experientele si cu cunoasterea acestei lumi.
Trebuie sa intelegi ca daca ar muri maine,ei cu aceste bucurii nemateriale ar ramane,memoriile lor comune,intr-un timp in care erau fericiti impreuna.Pe cand apartamentul,masina si zdrentele din casa nu le mai poate incalzi sufletul cu nimic.
Am avut o prietena care s-a casatorit la 24 de ani ,s-a privat de toate bucuriile si a facut economii pt apartament,pt fel de fel de decoratiuni si reparatii,inlocuiri,mobila ,masina si toate cele.
Si la nici 2 ani dupa ce s-a casatorit ,a murit in somn! !!!
Nici nu se poate alegere mai buna de a petrece cat mai mult timp de calitate cu persoana iubita,a avea pace si liniste in vacante,lipsa de stress si a cunoaste locuri si oameni noi.
Prefer sa merg cu bicicleta si autobuzul toata viata si sa stau cu chirie,numai sa merg in fiecare an intr-o calatorie indepartata...