Subiect: intamplari
View Single Post
Vechi 02.10.2006, 00:07:24
mioara mioara is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Saurian
Inainte sa ma intorc spre Hristos aveam un diriginte ( in ciclul gimnazial ) care ne baga teorii in cap gen: "oamenii au fost facuti de o civilizatie extraterestra, Iisus e extraterestru si alte aberatii a celor care cred in OZN-uri". De aceea incercam sa fac tot felul de meditatii din carti pentru a-mi demonstra ca exista suflet si nu suntem roboti creati de OZN-uri.:( Am facut ce-am facut dar n-aveam rabdare si n-am avut semne concise... Dar de cand m-am intors la Hristos am avut mult mai multe semne decat mi-as fi imaginat ( trairi duhovnicesti si chestii de genul asta ), ca exista viata dupa moarte, ca toate prostiile cu OZN-urile sunt false. Mi s-a intamplat doar mie sau exista multi oameni care descopera deseori minuni in viata lor? Astept raspunsuri:D
Nu ti se intampla numai tie.Fiecare zi traita este o minune de la Dumnezeu.Trist este ca a trebuit sa trec si eu prin tot felul de rataciri "paranormale" ca sa-L descopar in cele din urma pe Hristos. Nu este trist ca L-am descoperit pe Hristos, ci trist este ca am irosit atatia ani din viata pe care nu-i mai pot inchina Lui.Iar aceste minuni ne sunt date pentru a ne intari credinta si a avea puterea de a trece peste toate obstacolele si a merge mai departe.
Reply With Quote