View Single Post
Vechi 27.01.2008, 21:39:52
Luly Luly is offline
Member

Data înregistrării: 23.11.2006
Implicit

Citand olivian:

"Cred ca adevaratul scop pentru care a fost facut acest Topic, este acela de a se promova Ortodoxia pe stil vechi, sau spre conflictele "copiilor de pe forum" care n-au alta treaba decat sa se implice in "CIZELAREA ALTOR CONFESIUNI"."

Sunt impresionat de parerea ta... Te rog sa citesti primul mesaj pe care l-am postat pe acest topic si sa vezi ca nu promovez BOSV, ci vreau sa arat cine este cu adevarat BOSV- ortodoxia dreptslavitoare- si sa demontez acele pareri si idei care, conform canoanelor, sunt total deplasate si ,totodata, sunt spuse cu rea intentie...si aceste lucruri le-am facut in momentul in care am fost intrebat...

Promovare? Te rog sa faci comparatie intre primul meu mesaj de pe acest topic si mesajul tau din topicul creat de tine(care este o promovare "pur sange")... si mai zici ca eu fac promovare...

Eu cred ca neavand un subiect care sa-si gaseasca un numitor comun printre membrii acestui forum, incerci sa te prezinti, sa iti faci prezentare, ba chiar publicitate....poate, poate cineva e interesat de ceea ce scrii tu...

Citand olivian:

"Acest conflict apare datorita "dicernamantului" ficarei confesiuni... Dar, inainte de toate, conflictul acesta se naste pe tema "NOI SUNTEM MAI BUNI DECAT VOI, IAR VOI TREBUIE SA NE URMATI NOUA". Cred ca nu asa ati fost formati duhovniceste de parintii vostri duhovnicesti. Dar, din cate se vede, ma indoiesc..."

Sunt nevoit sa amintesc iar, din nou, inca o data faptul ca ceea ce facem noi aici nu e promovare, prozelitism... tema presupusa de tine nu e reala, deoarece noi prezentam adevarul si nu obligam pe nimeni sa vina la noi...fiecare persoana hotaraste ceea ce vrea sa faca... Formarea duhovniceasca pe care o avem si pe care ar trebui sa o aiba fiecare crestin ortodox este aceea de a apara credinta pe care o marturiseste, chiar cu pretul vietii.

Doamne ajuta!