Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus
Păi ce âevoluÈie bunăâ ai fi vrut să mai aibă loc în Biserica lui Hristos, când El a lăsat-o sfântă, curată Èi fără pată ori zbârcitură? Uită-te puÈin la creÈtinismul de astăzi (Èi nu mă refer doar la ortodoxie) ce a ajuns! Mai seamănă creÈtinii de azi cu sfinÈii Èi martirii din Biserica Primară?
|
Objection! SPECULATIE LA ORIZONT!
Eu cand ma uit la crestinism ma uit in ograda mea si ... nu prea vad zbarcituri. Daca insa ma uit la protestantism si neo-protestantism vad, in schimb, zbarcituri: homosexualitate promovata prin chiar doctrinele acestor asa-zise biserici, justificarea avorturilor, la fel promovate prin doctrinele voastre, sexualitatea vazuta ca libertinaj religios, etc.
Crestinismul ortodox nu s-a schimbat in dogma, a evoluat (aprofundat) cultic si ritualic.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|