Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus
Chestiunea e nițeluș mai nuanțată... zbâciturile inevitabil apar la damele decrepite - vorbesc desigur la modul figurat folosit de Apocalipsă.
|
Sigur, stiu unde bati, pai s-o cam gatat cu smerania, ca la voi, categoric, n-au cum sa fie, asa e?
Asta merge la prosti dom'le, cel care e trecut prin adunarile voastre stie foarte bine cum e cu adventismul si damele decrepite.
Citat:
Oriunde te-ai uita, scoate statistic câteva eșantioane și te lămurește/crucește.
|
Serios ca nu stiu unde sa ma uit, probabil mi-ar trebui si niste ochelari de cal, am inteles ca vindeti la greu, se dau o data cu camasa alba de la baitza voastra care ar trebui sa tina de botez.
Citat:
Nici pe departe! După mintea noastră simplă, noi spunem că nu toți aceștia sunt neapărat sfinți... ce să mai vorbim de drogatul și bețivul din șanț?
|
Normal ca nu toti sunt, dar cine zice ca in Biserica toti ar fi ?
Biserica este sanatoriu nu casa de fandoseala in virtute (inexistenta) ca la voi.
Citat:
Dar ce facem acum, parcă stabilisem ceva: nu discutăm despre oameni, ci despre dogme/doctrine.
|
Pai nu tu ai adus "argumentele" in zona asta?
Se terminasera alea "bune" si era nevoie de o pauza de divertisment inainte sa o iei de la capat?