View Single Post
Vechi 25.02.2015, 14:11:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de centesimusvicesimusoctavus Vezi mesajul
Chestiunea e nițeluș mai nuanțată... zbâciturile inevitabil apar la damele decrepite - vorbesc desigur la modul figurat folosit de Apocalipsă.
Sigur, stiu unde bati, pai s-o cam gatat cu smerania, ca la voi, categoric, n-au cum sa fie, asa e?
Asta merge la prosti dom'le, cel care e trecut prin adunarile voastre stie foarte bine cum e cu adventismul si damele decrepite.

Citat:
Oriunde te-ai uita, scoate statistic câteva eșantioane și te lămurește/crucește.
Serios ca nu stiu unde sa ma uit, probabil mi-ar trebui si niste ochelari de cal, am inteles ca vindeti la greu, se dau o data cu camasa alba de la baitza voastra care ar trebui sa tina de botez.

Citat:
Nici pe departe! După mintea noastră simplă, noi spunem că nu toți aceștia sunt neapărat sfinți... ce să mai vorbim de drogatul și bețivul din șanț?
Normal ca nu toti sunt, dar cine zice ca in Biserica toti ar fi ?
Biserica este sanatoriu nu casa de fandoseala in virtute (inexistenta) ca la voi.

Citat:
Dar ce facem acum, parcă stabilisem ceva: nu discutăm despre oameni, ci despre dogme/doctrine.
Pai nu tu ai adus "argumentele" in zona asta?
Se terminasera alea "bune" si era nevoie de o pauza de divertisment inainte sa o iei de la capat?