Citat:
|
În prealabil postat de cristiboss56
Draga Corbule, nimeni nu a atins perfectiunea absoluta, deca Bunul Dumnezeu. Pe acest forum suntem numai pacatosi intru indreptare si dragoste de Dumnezeu, asa cum si eu si tu si altii suntem. Dar te implor, pune-te macar o saptamana in locul lui Alina si ai sa vezi cat de greu si umilitor e. Bunul Dumnezeu a lasat si suferinta, pentru ca cei ce nu o au, sa aprecieze viata , dar nu sa-si bata joc de cei in suferinta sau sa-i ignore.
|
Imi pare rau, nu am avut si nici nu am intentia de a imi bate joc, sau sa ofensez pe cineva. Daca mesajele mele contin ceva ofensator sau jignitor pentru cineva, imi cer scuze. Ultima fraza : ,,nu stiu daca sunt un bun crestin, dar incerc si ma rog sa fiu unul perfectibil, spre deosebire de unii care posteaza pe acest forum, care isi inchipuie ca au atins perfectiunea si au mantuirea garantata' este adresata direct celui/celor care, crestini ortodocsi fiind, isi refuza dreptul la propria gandire si opinie si in lipsa argumentelor recurg la jigniri mai mult sau mai putin directe, gen ,,mai Aghiuta'.
Intentionez sa deschid un topic nou, in care sa pot afla pareri despre cersetorie in general si cersetorii profesionisti in special.