Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Un lucru e limpede, fiind la mintea cocosului. Daca luam drept adevarat ca Dumnezeu exista si ca El a creat mijloace de legatura cu El, atunci aceste mijloace nu pot fi excesiv de greu de aflat, lucru care le-ar face inutile. Refuz sa cred ca Dumnezeu se distreaza facand ghicitori cu oamenii. Ca El a intemeiat o Biserica a carei aflare sa fie chestie de ruleta, si anume cu sanse de gasire de 0 virgula 0 si ceva la suta. Eu cred ca mijlocul de legatura cu El, caruia ii spunem "religie" e usor de aflat pentru oricine are un pic de informatie si un pic de bunavointa.
|
Din păcate se pare că nu este chiar așa de ușor de găsit.
La cât de multe religii sunt (prezent și trecut) nu cred că îți ajunge o viață pe acest pământ să le studiezi pe toate ca să poți face o alegere informată dacă nu corectă.
Tu de exemplu cum ai ajuns la religia ta? Probabil te-ai născut într-o familie creștină și așa ai fost crescut. Cam așa este cazul la marea majoritate, toți joacă la această „ruletă” în funcție de locația geografică unde se naște, perioada de timp și familia în care se naște.
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Religia lui Dumnezeu trebuie sa fie ceva la indemana oricui, o sansa pentru oricine de pe Pamant.
|
Dacă e să pleci de la premisa că Creștinismul este adevărat cum zici tu atunci ce șansă au avut oamenii de pe pământ dinainte de anul 0? Și ei au avut religiile lor și nici una din ele nu făcea referire la învățăturile lui Iisus, cu ei ce se vor întâmpla?
Și în ziua de azi mai sunt populații indigene care nu au auzit niciodată de aceste învățături, unde este șansa lor?
Nu pot decât să vă urez baftă la acest joc și sper că merită pentru voi să vă lipsiți de acest timp prețios, și să vă lipsiți de percepția reală a universului în toată splendoarea lui.