Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Stii ce am sa fac? O sa-i las pe fratii tai ortodocsi sa judece ce ai scris tu.Poate pe ei ii vei crede.
|
Serpuitoare "initiativa" pelerinului spre neant!
Eu unul ma simt in masura sa CONSTAT ca Igor, in inflacararea sa face anumite greseli! dar stilul falsului pelerin de a ispiti este satanicesc de-a dreptul. L-a ispitit pe Igor spre infierbantare ascuzandu-i, de fapt, ca se inspira din surse Ortodoxe, iar, mai apoi, la momentul de tensiune maxima l-a ridiculizat si si-a scos, bineinteles, asul din maneca: si astfel il infatiseaza pe Igor ca fiind dusman al propriei sale credinte. Este degradant pentru el insusi modul de lucru al pelerinului! Am simtit-o si eu pe pielea mea! Dar ceea ce face este foarte bine calculat! Pitonicesc de-a dreptul!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|