View Single Post
Vechi 27.02.2015, 15:39:07
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Serpuitoare "initiativa" pelerinului spre neant!
Eu unul ma simt in masura sa CONSTAT ca Igor, in inflacararea sa face anumite greseli! dar stilul falsului pelerin de a ispiti este satanicesc de-a dreptul. L-a ispitit pe Igor spre infierbantare ascuzandu-i, de fapt, ca se inspira din surse Ortodoxe, iar, mai apoi, la momentul de tensiune maxima l-a ridiculizat si si-a scos, bineinteles, asul din maneca: si astfel il infatiseaza pe Igor ca fiind dusman al propriei sale credinte. Este degradant pentru el insusi modul de lucru al pelerinului! Am simtit-o si eu pe pielea mea! Dar ceea ce face este foarte bine calculat! Pitonicesc de-a dreptul!
Exagerezi. Asa este el, un occidental calculat si uneori mistocar, imi aduce aminte de personajul Margarit, uneori. Eu si Pelerinul avem dese dispute pe teme politice, eu fiind practic un adept al unora pe care el i-a r vrea stersi de pe harta, si viceversa. :) Dar respectul uman mutual ramane.
Asta imi place la protestanti, ca sunt liberi de orice autoritate, in afara de cea auto-acceptata a Bibliei. Ca asta duce deseori la erezii si greseli cu carul, e adevarat, dar eroarea e pretul libertatii, zicea cineva. Pe de alta parte, nu exista crestinism adevarat fara Maica Domnului, deci...
Si, uita-te si la propunerea mea. Gandeste-te nu atat la agitatie propagandistica (sunteti tare inflacarati in credinta, tu si bin si Igor; exact opusul meu, care nu dau doi bani pe organizatii, loialitati ideologice, alea-alea, dar culmea e ca eu va inteleg, dar nu si reciproc), cat la Sf. Post. Sa luam cu totii o pauza. Topicul sa nu fie inchis, dar sa ia o pauza. Pe bune.

Last edited by Barsaumas; 27.02.2015 at 15:45:44.
Reply With Quote