Subiect: PROPUNERE
View Single Post
Vechi 28.01.2008, 11:22:44
irina77 irina77 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nimeni
Citat:
În prealabil postat de irina77
Citat:
În prealabil postat de nimeni
Avorturl, din nefericire, este o necesitate a societatii. Am spus din nefericire.

fiecare individ are dreptul sa faca ceea ce doreste cu trupul sau.
Uciderea unui copil nu e necesitatea nimanui. Pune-te in locul lui. Sau imagineaza-ti ca ai avea un frate care a sfarsit asa, sa vezi ce sensibil devii fata de "necesitatile societatii"... Fiecare om vine pe lume cu bucata lui de paine, si daca Dumnezeu a facut o minune atat de mare incat sa creeze viata, cu atat mai mult are putere sa ajute la cresterea ei, daca este ascultat.

Fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu trupul sau? Nu, in primul rand ca a fost creat de Dumnezeu sa fie templu al Duhului Sfant. Iar trupul copilului omorat si aruncat la gunoi nu este in nici un caz "al sau". Ce liber arbitru are copilul acela?
Eu ma pun in locul celei care il face. Si incerc sa vad din toate perspectivele. Nu este un copil este un fat. La varsta la care se fac avorturile diferanta nu este foarte mare fata d eun alt fat de la o alta specie asemanatoare.

Am spus ca ets eo boala sociala si necesitate. Ai vrea scumpa mea sa natsi un monstru? Ai vrea sa cresti un copil fara sa ii oferi o bucata de paine? Vorbesc despre cazurile sensibila si despre constiinta. Ai vrea ca fiica ta de 14 ani sa devina mama doar pentru ca nu ai avut curajul sa ii vorbesti despre sexualitate. Toate acestea s-au intamplat.

Nu cred ca este un lucru simplu pentru nimeni.
1.Defineste "monstru". Dumnezeu nu creeaza monstri. Noi suntem prea egoisti si prea infirmi sufleteste, ca sa catalogam drept monstru pe cineva pe care nu suntem in stare sa-l intelegem si sa-l iubim, poate din comoditate, poate din rautate, poate din prostie... cine stie.

2."Nu este un copil este un fat. La varsta la care se fac avorturile diferanta nu este foarte mare fata de un alt fat de la o alta specie asemanatoare." Esti extrem de sarac informat (a). Studiaza dezvoltarea embrionara, incepand chiar de la primele saptamani de sarcina.

3.Vorbesti de necesitate. Pentru cine si pe baza caror criterii? Spre exemplu, de ce nu a fost o necesitate ca tu sa fi fost avortat/a? De ce a fost necesar sa te nasti?
Reply With Quote