Citat:
În prealabil postat de Alexandra1andreea
Buna,
Cunosc fete care in mod inconstient se izoleaza, se ingrasa pentru a scapa de tot felul de propuneri indecente.
|
Serios? Greu de crezut, dar sa stii ca si asta e o problema in sine.
Nu poti scapa de "propuneri idecente" la modul asta decat daca iti periclitezi grav sanatatea, gen sa ai 1.50 si 120kg.
Nici asta nu e o garantie ca sunt si unii care sunt atrasi de femei supraponderale in special sau le vad mai vulnerabile.
Ca sa nu vorbim ca s-ar putea sa aiba o problema diametral opusa dar la fel de serioasa: de ce nu vrea nimeni sa vorbeasca cu mine si toti fac glume pe seama mea?
De ce sunt mereu refuzata pe linie profesionala?
De ce nu reusesc sa ma casatoresc?
etc.
Citat:
Se poate accepta frumusetea fizica, si in acelasi timp modestia REALA, nu prefacuta, smerenia, fara a recurge la mecanisme de aparare incostiente cum ar fi ingrasatul etc.?
|
Da, poti sa te imbraci modest, fara a scoate fizicul in evidenta (fuste scurte, pantaloni, bluze mulate) sau sa fii mai putin sociabila in anumite circumstante.
Citat:
P.S. Mi-am amintit de un episod dintr-un serial comic,
|
Cum se numeste?
Citat:
A spus ca daca toti barbatii ii fac complimente si ii ofera tot ce isi doreste va deveni o persoana jalnica in viata iar sansele sale de a deveni avocat sau biologist marin sunt ZERO.
|
Nu neaparat. Poate avea chiar sanse mai mari. Depinde.