Citat:
În prealabil postat de sophia
AlinB, dobrin7m, Cristi, Antonia si altii - as vrea sa spuneti aici sincer daca voi tineti post 40 zile.
|
Eu cred ca toti cei "chemati la ordin" tin tot postul.
Gastronomic cel putin.
Citat:
Eu cred ca este cazul sa incetam sa judecam oamenii si puterile sau sanatatea lor.
|
Cred ca mai degraba e vorba de bine-vointa.
Citat:
Idei din astea cu pofta pantecelui sunt o prostie, cand nu stiti cat se nevoieste fiecare si ce probleme are.
Numai Dumnezeu ne stie. Punct.
|
Se stie ca problemele medicale (serioase) sunt scuzabile.
Restul sunt doar scuze.
Citat:
P.S Nu este vorba de dat si gasit retete de post, sau inlocuitori, ci e vorba despre sanatate si posibilitatea fiecaruia de a se alimenta cu anumite produse.
Nu e vorba de pofte.
|
Nu cred ca e asa greu sa procuri/gatesti ceva fasole,linte,naut,cartofi,mazare,varza,grau,zacusc a,tofu..
Sigur, poti manca si de post si sa nu-ti foloseasca prea mult, poti sa te si ingrasi cu mancare de post, dar cred ca cei mai multi nu pot renunta la gustul/senzatia "de dulce".
Daca tu vezi un alt motiv (obiectiv) in afara de cel medical, unul concret, pentru care postul e o problema serioasa, sa ne spui si noua.
Ca esti eventual si consumator de fastfood si nu poti veni cu mancarea (de post) de acasa sau ti-e rusine cu ea, nu e printre ele.