03.03.2015, 19:38:35
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de hurricane
Eu sunt unul din oamenii de care amintesti, sunt rau, cateodata ma uimesc de cat de rau si nerabdator sunt fata de neputinta altora. Ma enervez la culme cateodata cand vad prostia mana in mana cu mandria versus falsa parere de sine a mea(alta mandrie), dar cred ca eu sunt vinovat si nervii mi-i vars de fapt pe mine caci ceea ce iese din inima mea ma spurca pe mine si nu pe cel cu care sunt rautacios. Ma tulbur sufleteste si n-am pace cand sunt asa. Pana sa imi dau seama ca eu sunt vinovat ca ma manii pe neputinta aproapelui de multe ori am murit sufleteste si doar mila lui Dumnezeu m-a readus la viata exact prin citirea cartilor sfinte, prin rugaciuni si toate cele de care ai amintit ca le fac "acei oameni rai". In concluzie, cred ca iertand si rabdand, nadajduind (in Dumnezeu bineinteles) si mai ales iubind, citind sfintele carti, facand rugaciuni, mai am o sansa sa nu cad mereu in patima maniei si a zavistiei.
Asta este una din multele caderi ale mele, sa-mi fie cu iertare si Doamne ajuta la ridicari!
|
........:)
Doamne ajută, frate!
|