View Single Post
Vechi 03.03.2015, 22:31:15
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Cu bucurie si iertare !

Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar Vezi mesajul
Mă bucur nespus că frăția voastră a găsit, cu statornică nevoință și prin ajutorul Bunului Dumnezeu, odihnă sufletului prin iertare. Mare necaz este, frate, când noi oamenii ne ținem strâns de un gând necurat, adică de un resentiment față de o întâmplare sau alta a acestei lumi, față de un semen de-al nostru. Mult rău ne facem.
Așa încât, văzînd că ați scăpat de resentimente mă bucur mult: acum sunteți iarăși liber și pacea Domnului se poate apropia încă mai mult de frăția voastră. Postul nostru este pregătire pentru starea de inimă smerită și înfrântă, fără de care nu putem gusta cu folos din Sfânta Împărtășanie.
Să vă țină Domnul în nevoința cea bună și să vă mângâie cu sfânta Lui pace, acum și pururea!
Vă rog să iertați până la capăt pe nevrednicul și mult înrăitul de mine. Sunt doar un om prost, un îmbătrânit în răutățile acestei lumi căzute...
Iar Domnul este Multmilostiv.
Doamne ajută!
Ce ne-am face de am tine in noi supararea si amintirea unor naluciri venite de undeva unde nimeni n-ar dori sa ajunga !
Hristos ne ajuta atunci cand nu ne astpeptam , ne intinde acea mana nevazuta , salvatoare , caci El nu ne lasa in lucrarea vrajmasului pana-n sfarsit .
Exista cu siguranta pe lumea asta , simpatii si antipatii pe moment sau pe perioade mai indelungate , exista resentimente nascute din te miri ce , exista mult rau in lumea asta , dar mai presus de orice exista Credinta Adevarata , cea care ne tine treji , ne mustra , ne dojeneste si ne intoarce din nalucirile noastre , ne smereste , dar nu inainte de a ne rusina , o rusine care te inalta , te ridica , si iar te rusineaza , si-ti dai seama cat de mic si neputincios esti , iar imaginea de brav justitiar , se naruie , rosind la ratacirea avuta la un moment dat .
Si asa rugina depusa in timp , se curata incet , incet , prin cateva treceri prin foc !
Post binecuvantat , frate Ioane !