Unii oameni sunt rai cu adevarat, altii poate sunt doar corecti....atunci cand ne judeca ( obiectiv) ce am facut si ce nu am facut.... daca de exemplu un client imi face scandal ca i-am gresit comanda, atunci este corect...chiar daca are o reputatie de rau, intransigent...desigur eu ma pot dezvinovati ca eram obositi, suprasolicitati, conditii de lucru, etc...daca o colega imi zice ca trebuie sa ies sa matur afara ( cand bate vantul si sunt racita) , acum nu stiu daca e rea sau asa trebuie sa fac...???...asa ca " dreptatea fiecaruia dintre noi, in multe situatii, e cam relativa...( insa cand gresesti si nu remediezi in timp util, atunci e nasol pt ca intr-adevar poate avea mai multa lume de suferit...)....mai e una la noi la biserica, odata mi-a zis sa nu mai vin cu monezi de 10 bani ca n-are unde sa le schimbe, altadata sa-mi iau rucsacul de unde il pusesem ca sa isi puna alta pe al ei, dar alteori e foarte de treaba si draguta...acum e foarte greu de judecat si catalogat cine si cand a avut dreptate sau a gresit, si poate nici nu trebuie sa facem asta...
Sunt si oameni care tipa la tine, te acuza si te jignesc, si apoi zic ca n-ai gresit tu, ca erau ei nervosi, si asta chiar e foarte confusing...chiar si pt tine ca om mare, ma gandesc ca pt copii e mult mairau sa aibe asa parinti...nici nu o sa mai stie vreodata cand gresesc si cand sunt osanditi pe degeaba...
|