View Single Post
Vechi 04.03.2015, 19:23:46
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Oamenii astia rai,intransigenti ma ajuta foarte mult sa invat smerenia.Spunea un parinte ca trebuie sa le multumim si sa ne rugam pt ei pt ca sunt cei mai buni profesori ai nostri.
Smerenia se invata de buna voie sau nevoit;daca n-o inveti de buna voie ,atunci o inveti fortat prin diverse imprejurari,cu diversi oameni"rai"

Nu trebuie sa opun forta oamenilor intransigenti ci trebuie sa ma smeresc in primul rand;daca as fi desavarsita acesti oameni nu ar fi deranjati de prezenta mea si de actele mele;nu ar fi acolo!
Multe neplaceri si necazuri vin din mandria personala.

Am observat ca mai mult sufar cand ma opun cuiva intransigent decat daca imi plec capul si fac ceea m-a rugat(in sfera serviciului).
Iar la serviciu nu cei intransingenti sunt mari ci cei care fac :)

Cel mai iubit si bun sef al meu a fost unul care facea cele mai grele si mai ingrate treburi in firma. Dadea cu matura prin fata biroului daca era nevoie,nu ruga pe nimeni;spala WCurile daca nu erau curate ,cara pachete cu marfa,facea pe soferul ...toate de buna voie si cu un zambet pe chip,fara sa ne injure si jigneasca ca nu facem noi subordonatii lucrurile alea.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote