View Single Post
Vechi 05.03.2015, 11:21:38
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Postul alimentar nu ar fi asa greu de tinut; eu o singura problema am cu postul alimentar, si anume laptele. Il folosesc in cafea si il beau si ca atare; mi se duce 1 litru la 2 zile; si daca e usor sa renunt la cel baut ca atare, mi-e greu sa renunt la cel din cafea. Dar ca alimente in sine, sunt atatea retete de post bune si satioase, iar de cand am descoperit soia, parca vad carnea ca ceva care nu mai e asa indispensabil. Iar ca nutrienti; e mai greu cu proteinele din vegetale (nu stiu cate sunt si care sunt), dar restul nutrientilor segasesc lejer in plante.

Recunosc ca nu am tinut niciodata post, dar acum incerc sa tin macar miercurea si vinerea.

E mai greu cu postul de pacate; e mult mai greu de tinut decat cel de bucate.

oaie, eu sper sa nu ma otravesc. Le cumpar de la supermarket, dar in sezon nu ma pot abtine, iar daca nu merg eu la cules, merge bunica si tot culege cu sacii. Pana acum nu am patit nimic, sper ca nici de-acum sa nu patesc nimic. Le cunoastem pe cele comestibile, deci nu ar trebui sa fie probleme, iar daca in jurul celor comestibile sunt si ciuperci otravitoare/necomestibile, atunci nu culegem nici cele comstibile (exista posibilitatea sa fie si ele otravite).

Fallen, nuci am de azi toamna de la tara.

La coliva se foloseste arpacas sau grau simplu?
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote