Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Normal ar fi sa ne amintim si greselile noastre din trecut si sa ne smerim.
Mereu gandim ce este mai rau si mai dezagreabil despre altii cand gresesc,ca sunt prosti,slab pregatiti,cu mintea hai-hui etc .
Imi amintesc o zi proasta la serviciu cand asteptam rezultatul unui diagnostic...doctorul imi vb despre o posibilitate de diagnostic foarte grava.M-am intors la birou aproape o umbra,din cand in cand ma duceam la toaleta si trageam o portie de plans.
Toata ziua am facut greseli si-l auzeam pe seful meu exasperat cum se plangea altcuiva ca nu stie de ce sunt atat de"handicapata"in ziua respectiva ca de obicei nu dadeam semne ca as fi retardata...
Cum sa ma mai concentrez stiind ca exista posibilitati mari sa mor la 25 de ani?
|
Totusi cred ca se cunoaste cand cineva are o zi sau o perioada proasta, si cand e de felul lui indolent si nepasator...din pacate cei din prima categorie sunt mai rau blamati, pt ca lumea se obisnuiesre sa se bizuie pe ei, pecand pe ceilalti mai putin, stiu la ce sa se astepte ( sau nu) de la ei...dezamagirea e mai mare cand greseste sau cedeaza un om de baza, capabil, decat unul de la care n-ai asteptari...n-ati observat ca astia care " gresesc" mereu, uita, nu-si respecta promisiunile, etc, sunt imuni si la critici, orice le-ai zice, ii lasa indiferenti? Si nu-ti ramane altceva de facut decat sa stai pesre program sa indrepti greselile lor? Smb has to do it, after all...si daca te descotorosesti de respectivul, tot tu vei avea de tras suplimentar...( sau da a e un furnizor si nu mai lucrzi cu el...)....uneori, unii dintre noi, se pare, sunt/em un rau "necesar"... poate si pe noi la randul nostru ne-ar vrea ceilalti sa fim mult mai eficienti, dar daca atat putem...poate nu degeaba se spune ca fiecare are parte de oamenii pe care ii merita...poate asa vrea Dumnezeu sa ne smereasca, cine stie...sau sa ne folo