View Single Post
Vechi 05.03.2015, 12:30:34
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Eu n-am dileme de astea. In schimb, eu sunt genul pe care-l descrii mai sus, eu sunt cea care le provoc dilema asta altora. Par painea lui Dumnezeu, si cand colo, venin si agurida. Vorba ceea -pe dinafara-i vopsit gardu' si inauntru leopardu'.
Asta-i mai grea decat problema ta.
Culmea ca pe vremuri parca nu eram asa intransingenta, cand eram mai pacatoasa...imi vedeam lungul nasului...adica consideram ca ceilalti poate snt indreptatiti sa ma umileasca...dar ulterior am aflat ca si pe mine ma iubeste Dumnezeu, si eu sunt tot " fiul" Lui, si ca atare am aceleasi drepturi ca si ceilalti si nu ma pot lasa calcata in picioare pt ca pacatuiesc impotriva propriei persoane care e tor creatia Lui...ciudat nu ?

PS: de unde stiti ca sunteti o persoana care pare buna dar defapt e rea? Poate e invers, poate sunteti o persoana care pare rea si defapt sunteti buna...( dupa judecata cui? A celorlalti oameni? Asta e intotdeauna subiectiva...mai spunea un coleg ca odata unul din copiii i-a zis a e cel mai bun tatic pt ca i-a luat bomboane, iar celalalt i-a zis ca e rau ca nu i-a luat nu stiu ce jucarie...)

Last edited by fallen; 05.03.2015 at 14:37:13.
Reply With Quote