View Single Post
Vechi 05.03.2015, 14:33:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Am gasit un doctor care nu mi-a cerut nici un ban pana acum, pentru el si pt ecografii si ce analize sunt suportate de casa. Nu mi-a dat sa fac cu bani decat profilul Torch ( pt toxoplasmoza si alte boli infectioase, a zis ca e obligatoriu pt ca am lucrat cu animale) si pt bitest, partea de sange, nu si ecografia de la 12 sapt ( si afar de astea a zis ca tb sa mai fac o ecografie la 24 sapt, 3d, nu stiu daca cu bani sau fara, si una pe la 33-34 sapt plus alte analize de sange, banuiesc ca din cele uzuale. Si asta mi se pare firesc tinand cont ca de la primele analize a trecut jumatate de an....si al meu tot zice ca-s prea multe, ca alte femei nu le fac..parca stiu toate precupetele cate analize au facut si pt ce si mai ales pe ce-au dat banii,ca de laudat toate se lauda ca au aruncat cu milioane...
Da, nu sunt toate atat de necesare..
Se fac mai mult pentru linistea pacientei (sa stie ca e ok) si profitul medicului.
Daca n-ai avut probleme de sanatate pana atunci, maninci ok, putin probabil sa fie vreo boala nedescoperita sau cine stie ce carenta alimentara.
Dar e greu sa stii care ar fi neaparat necesare si care nu.

Psihilogul la care mergeam mi-a dat cu flit, ultima data nici nu m-a bagat in seama, poate pt ca a fost mutat pe o sectie mai speciala, unde tre sa se ocupe de persoane cu anumite probleme ( toxicomani); nu am de gand sa mai caut altul, am inteles ca toti sunt ca, nebuni;

Pai cred ca si forumul iti tine loc de psiholog :)

Duhovnicul de asemeni mi-a dat cu flit, a considerat mai important sa se ocupe de un boschetar care nu-i dadea pace, intrebandu-ma si pe mine intre timp ce mai vreau si eu...acum ma gandesc ca o sa dureze ceva pana gasesc pe altul, daca asta chiar nu mai vrea sa aiba de-a face cu mne...

Faci armasar (naravas) din tantar.
Nu a avut timp atunci, o sa se ocupe de tine alta data.

Citat:
ma intreb insa daca nu cumva in situatia in care refuzi sa faci analizele care sunt obligatorii pt varsta ta (""), sau daca afli ca nu e in regula si refuzi sa faci avort, sa iti refuze si sistemul medical, sa te puna sa semnezi ca in cunostinta de cauza vrei sa faci copilul si nu ai pretentia la ajutor social si alte ingrijiri gratuite dn partea statului...
Nu, nu se procedeaza asa. Dar e drept ca s-ar putea sa se uite chioras la tine sau mai rau, sa nu te ajute atunci cand ai nevoie zicand ca si asa nu o sa scoata cine stie ce de pe urma ta.
Bine, nu stiu in cazul asta particular cum stau lucrurile dar..mai sunt din pacate si din astia.

Oricum daca te-ai iertat de dublu/triplu test tot e bine :)