View Single Post
Vechi 05.03.2015, 19:59:11
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Cum se numeste daca nu nesimtire sa il jignesti pe Fericitul Augustin si ii aduci subtil elogii unui turnator, colaborator comunist care s-a impartasit la catolici calcand in picioare invatatura ortodoxa?
Sa iti fie rusine.
Serios?
Niciodată să nu-mi fie rușine că mărturisesc Adevărul. Niciodată! Amin.

Cine ești tu, ca să-mi judeci mie ierarhul?
Cine ești tu, ca să judeci morții? Adormiții în Domnul?
Cine ești tu, să te ridici peste hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii? Care mi-a iertat ierarhul, pentru nechibzuința lui?
Cine ești tu, să te ridici deasupra titanilor Ortodoxiei, care l-au numit pe Augustin eretic?
Cine ești tu, să vorbești despre ceva din care nu ai citit nimic, în combaterea ereziilor augustiniene?
Cine ești tu, să-mi pui etichetele "nesimțit" pe nedrept, când nu ai citit nimic din ce am scris în licență?
Cine ești tu, să fi atât de lipsit de iubire împotriva ierarhilor care greșesc?

Cum se numesc acestea dacă nu ipocrizie, dezgust, dezbinare, diabolism, indiferență și nepăsare?
Ție să-ți fie rușine. Ești cu adevărat vrednic de rușine. Arunci cu noroi, în toți, pe toate topicurile, tu, marele înțelept, care le știi pe toate, luminat poate de lumini luciferice.

Crezi că eu sunt singurul care îl acuză pe Augustin de erezie? Nu știi ce vorbești, crede-mă, nu ai citit nimic, dar vi și faci pe victima, pe înțeleptul, când ești defapt, apărătorul propriului tău creștinism, fără să știi o iotă, o cirtă, despre dogmatică și erezii.

Uite, îți vei da seama că Augustin este eretic, din aceste 3 cărți, unde spune clar că Augustin este eretic:

Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 05.03.2015 at 20:06:53.