View Single Post
Vechi 05.03.2015, 20:14:43
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Serios?
Niciodată să nu-mi fie rușine că mărturisesc Adevărul. Niciodată! Amin.
Cine ești tu, ca să-mi judeci mie ierarhul?
Cine ești tu, ca să judeci morții? Adormiții în Domnul?
Cine ești tu, să te ridici peste hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii? Care mi-a iertat ierarhul, pentru nechibzuința lui?
Cine ești tu, să te ridici deasupra titanilor Ortodoxiei, care l-au numit pe Augustin eretic?
Cine ești tu, să vorbești despre ceva din care nu ai citit nimic, în combaterea ereziilor augustiniene?
Cine ești tu, să-mi pui etichetele "nesimțit" pe nedrept, când nu ai citit nimic din ce am scris în licență?
Cine ești tu,
Cum se numesc acestea dacă nu ipocrizie, dezgust, dezbinare, diabolism, indiferență și nepăsare?
Ție să-ți fie rușine. Ești cu adevărat vrednic de rușine. Arunci cu noroi, în toți, pe toate topicurile, tu, marele înțelept, care le știi pe toate, luminat poate de lumini luciferice.

Crezi că eu sunt singurul care îl acuză pe Augustin de erezie? Nu știi ce vorbești, crede-mă, nu ai citit nimic, dar vi și faci pe victima, pe înțeleptul, când ești defapt, apărătorul propriului tău creștinism, fără să știi o iotă, o cirtă, despre dogmatică și erezii.

Uite, îți vei da seama că Augustin este eretic, din aceste 3 cărți, unde spune clar că Augustin este eretic:
In primul rand, ia-ti pastilele si dupa mai citeste o data.
1. Eu nu judec pe nimeni. Eu doar am afirmat niste fapte:
- Fericitul Augustin este cinstit de Biserica; Poti sa ma contrazici cu asta?
- Nicolae Corneanu a fost turnator; Poti sa ma contrazici cu asta?
- Nicolae Corneanu a colaborat cu securitatea; Poti sa ma contrazici cu asta?
- Nicolae Corneanu a recunoscut nici o data ca a gresit si nu a spus ca ii pare rau ca s-a impartasit la catolici;Poti sa ma contrazici cu asta?
- canoanele Bisericii prevad caterisirea clericilor care se "impartasesc" cu ereticii; Poti sa ma contrazici cu asta?

Daca nu poti sa contrazici nici una din afirmatii atunci despre ce vorbim?

Ce este un nesimtit? Cineva care se declara ortodox, dar jigneste valorile ortodoxiei poate fi numit nesimtit?

Citat:
Cum se numesc acestea dacă nu ipocrizie, dezgust, dezbinare, diabolism, indiferență și nepăsare?
Sunt toate cuvintele care ti-au trecut prin cap atunci sau au poti sa le sustii cu ceva?

Arunc eu cu noroi. Poate dai si niste exemple. Si daca ar fi totusi asa, esti sigur ca tu esti in masura sa vorbesti dupa ce faci cu Fericitul Augustin?

Citat:
Nu știi ce vorbești, crede-mă, nu ai citit nimic, dar vi și faci pe victima, pe înțeleptul, când ești defapt, apărătorul propriului tău creștinism, fără să știi o iotă, o cirtă, despre dogmatică și erezii.
Nu am citit nimic? Poate. Dar tu pe ce iti sustii afirmatia?
Asta unde fac pe victima este suprema. Unde am facut eu pe victima?
Eu nu stiu o iota de dogmatica? Poate. Dar poate vii si cu un exemplu (nu vreau mai multe) unde afirm ceva contrar invataturii Bisericii.

Si vezi totusi ca poate ti s-a activat cipuletul cu 666 in cap ca faci cam urat.