Subiect: Vise urate....
View Single Post
Vechi 06.03.2015, 09:22:48
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Exact acelasi lucru il pot spune eu despre filmuletele postate de tine. Ai postat niste clipuri pe care le-ai luat tu de bune, chiar daca mare parte din ele nu au nici logica, nici bun simt. Ca "au vazut" niste baieti destepti "semne" si s-au gandit: Hai sa bagam o stare de panica intre cei mai slabi si creduli.

iti zic, clipul cu beyonce, mai ales, e tampenie in cea mai pura forma a sa. Dar macar s-au obosit oamenii sa taie din imagin pe unde trebuie ca sa "iasa bine".

Daca filmele alea nu ziceau prea multe si puteau fi aranjate cu siguranta ca nu toate materialele de pe net sunt aranjate.

Vad ca esti superficiala si nu stii sa te documentezi, dar da, sunt multe materiale pe net despre Sasha Fierce, alter ego-ul (demonul) lui Beyonce, sunt declaratii facute de Beyonce ca demonul ei este Sasha Fierce.

Da, Nicky Minaj a declarat clar ca demonul din ea este Ramon, si ca ala face multe pe scene.

Da sunt filme pe net cu Kayne West spunand textual ca si-a vandut sufletul diavolului si ca ii pare rau pentru ce a facut, este concert public pe care l-am vazut si l-am auzit.

Si la fel cu toti din industria de distractie americana.

Nu pot sa-ti fac eu temele, poti sa ti le faci si singura daca poti sa iesi din starea de superficialitatea maxima. Pentru ca asta e superficialitate, nu am cum sa o numesc.

Iar eu nu zic astea pentru a crea panica, si sunt destul de decuplat de lucrurile astea.
Insa ele au o relevanta maxima pentru viata noastra pe care nu ai inteles-o si nu sunt inventii.

Stii ce ingnori tu la maxim ?
Ca istoria este plina de vrajitorie, pact cu diavolul pentru a reusi, facut de enorm de multi oameni mari.
Sf. Ciprian exact asta a facut inainte de a veni la crestinism. Cu siguranta ca nici asta nu exista, sau e doar o legenda a Bisericii.

Iar acum cand in fata ta este exact acest lucru, zici ca nu se intampla..... Poti sa negi realitatea cat vrei, insa astea sunt faptele.

Si sunt si eu satul de asa zisi crestini de ocazie care nici alfabetul crestin nu-l cunosc, nici unde e Biserica, nu au citit nici o carte, nu au vorbit cu nici un duhovnic dar sunt tari in experienta duhovniceasca si iti zic clar, ca nu se poate, dracul nu are culoarea neagra.
Reply With Quote