Subiect: Vise urate....
View Single Post
Vechi 06.03.2015, 09:55:13
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Ok, zici ca nu toate materialele de pe net sunt aranjate, dar oare sti cum se fac clipurile care le faci a le postzi undeva, alea in care incerci sa ai o loica, alea in care vrei sa iti expus o teorie si parere? Sti oare cat timp iti ia doar sa editezi materialul, astfel incat sa iasa exact asa cum vrei tu, sa il poti posta? Ai idee macar?
Ei bine, ore intregi, poate chiar si zile sau saptamani. Doar la un clip simplu unde vrei sa vorbesti de... sa zicem, prima zi de scoala, asteptari si realitate, filmarea poate tine abia cateva minute, iar editarea in sine poate sa iti ia si 5-6 ore, pentru ceva atat de simplu unde nu ai nevoie de imagini din alte surse si unde vorbesti liber. Numai sa tai ce nu vorbesti bine poate dura ore intregi, apoi montajul final si altele.

Chestia e ca clipurile respctive nu au o argumentatie credibila; exact asa cum eu zic ca nu se poate, asa zic ei ca se poate si baga teorii ale conspiratie care exista e generatii si generatii.
Si, cum ziceam, sa zicem ca sunt adevarate. OK, vine Sfarsitul. Si?! Sfarsitul oricum vine; nu avem cum si nu avem de ce sa il amanam. Atata minte am avut si eu sa citesc Apocalipsa de nici nu ma stiu cate ori, ca de o mai citesc mult imi iese pe urechi deja.
Si exact ca si cu cipurile, cnpurile si tate alea, exact aceasi treaba e si cu clipurile alea din care unii fac o groaza de bani ca prinde la public. Insustria youtubului este o industrie din care se pot face bani frumosi, mai ales cu subiecte controversate. Stiu cum sta cu youtub-ul ca am inceput si eu o serie, dar am lasat-o balta din lipsa de timp; ar trebui sa renunt la joburi ca sa ma pot ocupa cum trebuie de youtube, astfel incat sa si scot bani din asta.

Declaratii din astea poate face oricine, pentru ca prind la oameni, oamenii se intereseaza, oamenii cauta si uite asa mai umplem e bani niste oameni/firme, doar prin interesul nostru. Ca sa nu zic de emisiuni si personajele respective in sine. Totul e o industrie de facut bani si uite ca prinde si merge si se fac bani din senzational. Bravo lor, ce pot sa zic.

ps: de ce dracu' are culoarea neagra?! Unde scrie?
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote