Subiect: Vise urate....
View Single Post
Vechi 06.03.2015, 10:16:55
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
ps: de ce dracu' are culoarea neagra?! Unde scrie?

1. Dracu are culoarea neagra pentru ca cei care l-au vazut au zis ca e negru. Apropo - in toate cartile ortodoxe duhovnicesti si in Biserica dracul e pictat ca negru, mai du-te la Biserica, poate il vezi pe toti peretii (pentru ca e pe toti peretii), si mai pune mana pe o carte ca in toate scrie acelasi lucru. Si toti sfintii zic acelasi lucru.

Iar apoi sa-mi raspunzi cu judecati de valoare pe forum in "cunostinta de cauza", dupa ce inveti notiunile de baza ale ortodoxiei, daca nu stii asta, cu siguranta nu stii multe, adica nimic.

2. Materialele respective sunt produse, sunt platite, corect, sunt organizatii crestine care le produc, cu siguranta protestanti din SUA sau altii.

Insa, materialele respective sunt bine construite, pe fapte si nu chiar pe vorbe.
Sunt si materiale facute pe zvonuri sau interpretari aiurea ale Scripturii, dar documentarea pentru "satanismul din State", ocultismul din state, aduce dovezi de tipul: marturii directe ale celor implicati, vedete de televiziune, etc....

Nu-mi zice mie ca daca Beyonce a declarat si am vazut asta cu ochii mei "sunt posedata de un demon", sa afirm contrariul. Punct.
Nu-mi zice mie ca daca Kesha a declarat acelasi lucru si Gaga la fel sa spun altceva. Apropo, Gaga doarme cu asistenta ei personala pentru ca ... noaptea este bantuita de demoni, declaratia ei persoanala. Sa ignor si lucrul asta?

Oamenii astia practica organizat satanismul si declara asta pe fata din cand in cand. Insa marea majoritate a oamenilor sunt ignoranti si nu sunt atenti la ce se intampla. Pentru ei oricum astfel de afirmatii nu au valoare.

Vorbesc degeaba, oricum si voi sunteti crestini de ocazie, hobisti, si nu va pasa nici voua.
Vorbiti despre Biserica dar nu stiti ca dracul este dusmanul vostru si nu intelegeti ca si dracul are biserica lui pe pamant.
Sa vedeti ce declara vrajitorii despre diavol, cum se aduna vrajitorii si cum apare dracul si le vorbeste. Si da, daca ati citi "carti ortodoxe" ati mai vedea si din astea pe acolo.

Si da, am citit enorm, literatura ORTODOXA publicata cu binecuvantare de Episcop.

Asa cum timpul era pregatit pentru Hristos, si antihristul isi pregateste venirea.

Iar ca lumea sa-l primeasca, oamenii trebuie sa fie intunecati de pacat, murdarie, perversiune. Iar organizatiile satanice din state exact asta fac: manipulare la scala mondiala pentru "reeducare" a lumii spre desfranare, exagerare, homosexualitate, pentru a transforma lumea intr-o Sodoma si Gomora.

Daca le zici astea la oameni zic ca esti nebun, cand de fapt ei habar nu au ca "taina faradelegii" se lucreaza in spate si ca antihristul nu va pica din cer. Iar daca le zici ca in cartile ortodoxe scrie ce am zis eu si ca pot sa aduc marturie din cartile publicate si din texte de sfinti noi, atunci nu mai stiu ce sa zica.

Nu sunt tipul de fanatic, ci sunt destul de echilibrat, si ma uit destul de atent pe informatiile primite, cu o atitudine critica. Asta e ispita zilelor din urma, sa nu stii ce e in jurul tau.

M-am cam enervat de la atatea acuzatii si jigniri gratuite, dar de, suntem crestini ortodocsi, sa ne scuipam unul pe altul e ceva normal in Biserica Ortodoxa. Sa ne facem cretini si idioti si paranoici, parca scrie in Scriptura undeva ca e bine, nu?

Last edited by gpalama; 06.03.2015 at 10:19:54.
Reply With Quote