Citat:
În prealabil postat de bob2909
Esti cumva sechestrat aici pe "Secte si culte" ? Ca nu te-am vazut sa postezi si pe alte topic-uri.
|
Postează fiecare unde vrea și ce vrea, frățior bob2909. Nu? Libertate? De exprimare, de opinie, părere, petiție, etc.? Dacă ai nevoie de "illuminatu", dă-i un mesaj privat și cheamă-l unde ai nevoie de el, sau spune-i frământările inimii tale, sau ce vrei tu.
Felicitări din partea mea, celui care îl apreciez sincer și îl stimez, domnul Ioan (Cezar) pentru realul sprijin cu care ne-a sprijinit pe toți în acest topic, cu dorirea la cât mai multă limpezime în gândire, frumoasă alcătuire și strălucite biruințe, pe mai departe. Dumnezeu să vă răsplătească munca și jertfa, depusă în slujba Iubirii, de Dumnezeu și de aproapele, dacă nu a și răsplătito deja, după cuvântul Său, care spune că încă din această viață vom lua plată, iar în Împărăția Cerurilor, "cele ce ochiul n-a văzut, urechea omului n-a auzit, iar mintea nu s-a suit să cunoască", spune Duhul Sfânt, prin Pavel.
Mă bucur să văd că Sfintele Icoane, sunt biruitoare. Că cinstirea lor și cinstirea Sfintelor Moaște, nu e numai biblică, dar e un act mântuitor, al celui ce îl săvârșește. Mă bucur să văd că Hristos a biruit. Și biruiește de fiecare dată.
"Mântuiește Doamne, poporul Tău, și binecuvintează moștenirea ta. Biruință binecredincioșilor creștini, asupra celui potrivnic dăruiește și cu Crucea Ta, păzește, pe poporul Tău."