Citat:
În prealabil postat de Illuminatu
Sfatul meu pentru tine este sa consulti un psihiatru. Vorbesc foarte serios: tu ti-ai spalat creierul in adunarea ta si acum te crezi apostol si nici macar nu ai ajuns sa-ti cunosti Ortodoxia. Si acum ne acuzi pe noi ... fara sa ne cunosti.
Daca ai fi ascultat cu atentie o singura Sf.Liturghie, UNA SINGURA, ai fi auzit Crezul care marturiseste asa: "... Si iarasi va sa vina cu slava sa judece vii si mortii, a Carui imparatie nu v-a avea sfarsit.... Marturisesc un Botez, intru iertarea pacatelor. Astept invierea mortilor si viata veacului ce va sa fie. Amin."
|
Cunosc Crezul si cred in el mai mult decat tine. Eu astept cu adevarat revenirea Domnului Iisus si invierea mortilor. Alta nadejde nu am pentru mine (care inca mai sunt in viata) si pentru cei adormiti.
Faptul ca tu stii Crezul si-l reciti, nu te face credincios. Te-am intrebat ceva concret.
Tu, ai ca nadejde, pentru cei morti, revenirea Domnului si invierea? Sau, mai ai si alte variante (cum ar fi cea cu trimiterea la loc cu verdeata - problema rezolvata, nu trebuie sa se mai intoarca Domnul, nu mai este nevoie de inviere)?
Mai pe inteles: daca nu ar reveni Domnul si nu ar invia mortii, ar fi vreo problema? Ce zici? Nu cumva, fagaduintele lui Hristos sunt de umplutura?