View Single Post
Vechi 29.01.2008, 19:26:33
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Nu gasesc rostul afirmatiei:daca nu imi place obiectul nu invat,pt ca oricum are Dumnezeu grija.Mai cunosc pe cineva care apleaza la asta si...sincer vorbind acuma eu cred ca Dumnezeu are grija de omul care isi da silinta si macar invata jumatate din materie cu speranta ca poate o sa cada din jumatatea aia,nu cred ca Dumnezeu are grija(mereu)si de lenesi care se culca pe-o ureche pt ca las`ca..merge.Iar in legatura cu invatatul de placere...iti place anu1,anul2,dar cand ajungi in anu 4 iti zic eu ca ti-e lehamite si se duce..toata placerea.Si in plus nu stiu care ar putea sa spuna ca i-au placut absolut toate obictele studiate in facultate.Iar in legatura cu stresul este un fenomen cat se poate de clar.Esti stresat pt ca nu esti sigur pe ce si cat ai retinut,sau poate esti stresat pt ca desi ai invatat tot,desi stii bine,mai stii ca sunt si profesoti care corecteaza in graba mare,si poate nici nu iti citesc lucrarea in care tu poate te-ai chinuit sa iasa ceva coerent si ceva din capul tau si nu o redare papagaliceasca a ceea ce este in curs,si poate mai esti stresat pt ca trebuie sa iti pastrezi bursa,bursa care si asa e vai de capul ei,bursa care nu e de fite,nu e nici moft,bursa din care practic ..poate traiesti...dar profesorului cu jeep in fata facultatii nu-i pasa ca poate studentul se imbraca si mananca o luna din alea 3 milioane jalnice,ca studentul e bataia de joc a facultatii si al intregului sistem de invatamant,deci...cred ca stresul provenit din cele amintite mai sus este destul de justificat.???
Reply With Quote