Da, am fost dur, în mod gratuit, vă rog să mă iertați, iubiți frați creștini, dar și el, @Mihnea Dragomir a fost dur în mod gratuit, arătând cu forța, ce ne face rău la mântuire.
Și lui, nu îi spune nimeni nimic... Ba poate primește și laude... Doamne ferește !
Când el seceră mințile turmei lui Hristos !
De ce nu a pus și cum sunt aleși cei cu titlul "Dalai-Lama"? Dacă tot face jurnalism fair-play, nepărtinitor și echitabil, pe un forum ortodox? Sau cum sunt aleși șiiți musulmani? Sau guru hinduși? Ei, știm bine de ce.
Nu vedeți că face propagandă? Că vrea să-și laude nebuniile și întunericul credinței prin care-i va fi sfârșitul, lui și celor de neamul credinței lui?
Cu ce sunt eu de vină că îl demasc și apăr Biserica? Și păzesc oițele Domnului, de inchizitori cruciați? Nu glumesc, la propriu...
Biserica va fi prigonită cum nu a fost și nu va mai fi, spune Apocalipsa. Și nu ca să ne sperie, ci ca să ne avertizeze, și să ne pregătească, să fim pregătiți. Cum ne pregătim noi, spunând unii altora că suntem duri, dacă spunem Adevărul? Să nu fie.
Iertați dacă v-am smintit, îmi doresc să vedeți partea bună a lucrurilor.
Nu am intenții rele, față de Biserica lui Hristos, dar am intenții de Sfântă Ură și Sfânta Mânie, cum mă învață Sfinții Părinți, contra păcatului tuturor fiilor risipitori, ce se pierd în erezii.
Dacă nu aș avea dragoste, nu mi-ar păsa...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
|