View Single Post
Vechi 14.03.2015, 00:23:35
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

EXEMPLUL 13 BIBLIC

ÎN SUSȚINEREA ȘI ÎNTĂRIREA CREȘTINILOR LA ÎNCHINAREA ȘI CINSTIREA SFINTELOR ICOANE ȘI SFINTELOR MOAȘTE

"Încât și peste cei ce erau bolnavi se puneau ștergare sau șorțuri purtate de Pavel, și bolile se depărtau de ei, iar duhurile cele rele ieșeau din ei." - Faptele Apostolilor 19, 12.

Am avut haina Mântuitorului și am avut umbrele Sfinților Apostoli.

Acum... "ștergare și șorțuri", spune Cuvântul lui Dumnezeu.

Deci acum avem prosoape și haine.

De ce?

De ce e bine și e Biblic, să iau bucăți de haine de la Sfintele Moaște?
De ce e bine și e Biblic, să mă închin Sfintelor Moaște și Sfintelor Icoane și să le sărut?

De ce bolnavii se vindecau EXCLUSIV când erau puse peste ei, prosoape și haine purtate de Sfântul Apostol Pavel?

De ce atunci și nu mai devreme?

De ce nu în timpul rugăciunilor personale ale bolnavilor?

De ce niște prosoape și niște haine sunt făcătoare de minuni?
De ce Sfintele Icoane sunt făcătoare de minuni?
De ce Sfintele Moaște sunt făcătoare de minuni?

De ce bolnavii se vindecau de boli și ieșeau duhurile necurate din ei în același timp?

De ce toate acestea?

Pentru că în ei și în ele, în haine, în umbre, în prosoape, în Icoane, în Moaște, în toiaguri, în părul lui Samson, în Heruvimii de aur de pe capacul Chivotului Legii, în șarpele de aramă, în multe, este Dumnezeu Treime, Savaot Iubire. Amin.

Pomeniți și iertați.

FIȚI SAU DEVENIȚI ORTODOCȘI, ALTFEL -NU- O SĂ VĂ MÂNTUIȚI. A-ȚI FOST AVERTIZAȚI. DIN NOU. CU IUBIRE ȘI DURERE.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 14.03.2015 at 00:30:13.
Reply With Quote