Citat:
În prealabil postat de veilur
Z.Lidia m-a uimit la cate cunostinte medicamentoasa are, probabil era obisnuita sa ia fel si fel de pastilute pentru stres si griji. Eu nu am folosit niciodata tratament medicamentos pentru examene, nici macar la examenele importante din viata, adica la capacitate si bac, ci pur si simplu m-am dus la examene, le-am dat si asteptam sa vad daca le iau sa nu. Ca stres am avut si eu ca orice om, cel mai tensionat moment fiind atunci cand speram sa iau bacul si il picasem de fapt! :)
|
Eu am insomnii cand sunt stresata. Daca nu dorm, nu pot sa invat pe urma. Insa am o reactie exagerata la somnifere. Mie nu imi fac bine. Am luat jumatate de pastila de somn si am fost pentru prima oara in viata mea somnambula. M-am speriat prea tare ca sa mai iau a doua oara. Mie nu imi fac bine.
Am spus ca luam vitamine, atat.
Sunt insa persoane pentru care calmantele fac bine. Luate pe perioada scurta.
Nu inteleg postarea de mai sus, mai ales ca eu NU AM RECOMANDAT PASTILE pentru stres, am recunoscut doar ca medicul poate prescrie pe reteta calmante usoare in asemenea situatii.
Veilur, ma bucur pentru tine, ca esti tare, insa exista persoane care chiar au nevoie de ajutor. Nu de bataie de la parinti, cand pica un examen, nu de desconsiderarea celorlalti, nu de amenintari ca nu mai intra in casa daca nu iau examenul, sau nu stiu ce nota, ci de solutii la problemele lor. Sa spun si ca nu vorbesc din experienta personala, ci din ce am auzit ca se poate intampla.