Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sau cam nu prea.
Ca si Ratacitorul de mai sus cunosc si eu un caz,
|
Nu va cred. Dar hai sa admitem ca mai scapa vre-un adventist sarac, de care nu se ingrijeste nimeni. Este un lucru care trebuie corectat.
Totusi, incerc sa ma gandesc la ortodocsi sarmani, lasati sa traiasca in mizerie. Mai, si nu-mi vine nici un exemplu in minte. Toti sarmanii sunt ingrijiti. In plus, au ramas si fonduri pentru catedrale. Ce viata!
Citat:
În prealabil postat de AlinB
[b]Minciunila, interesul este cel propagandistic.
|
Alin, spui multe minciuni. In mod logic, daca ar fi cum zici tu, ar fi o mare prostie. La noi, se fac excluderi daca omul incalca anumite reguli ale lui Hristos. Ce rost are sa momesti un om, facand cheltuieli, pentru ca apoi sa-l excluzi.
Singurele conditii pentru a intra in biserica adventista este sa cunosti bine Sfanta Scriptura (se face cam 6 luni de pregatire, inainte de botez),sa te lepezi de practici lumesti (alcool, tutun, etc) sa cunosti convingerile adventiste si sa fii de acord cu ele. Altfel, esti liber sa vii la biserica (avem foarte multi "simpatizanti"), dar nu poti fi membru al comunitatii.
Eu am fost respins la prima tentativa de botez. Mai aveam ceva probleme de rezolvat. In biserica adventista nu se fac inregimentari si nu se intra asa simplu.