View Single Post
Vechi 14.03.2015, 09:51:27
Ratacitorul Ratacitorul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Nu chiar asa!Eu la 18 ani eram ateu si il cautam pe Dumnezeu totusi in sufletu meu si in plus cunosteam bine claviatura.Deci eu nu am fost indoctrinat de mic in vreo religie.Am ales liber crestinismul ortodox ca religia ce nu mimeaza ca respecta scriptura ci o urmeaza cu adevarat.Din fericire am o pregatire umanista si si cunosc acceptabil latina,greaca veche si cateva limbi orientale vechi ca unul ce se pregatea spre a deveni arheolog.Si pana adeveni crestin ortodox am fost in contact cu multe grupari religioase ,care m-au curtat pe care le-am studiat liber.Numai ortodoxia crestina nu m-a curtat!Asa ca stiu si unele practici adventiste care nu se prea fac publice dar..tentante pt un novice.De aceea am putut consta usor falsificarile introduse in Biblia lui Cornilescu.Aceasta Biblie falsificata este folosita de adventistii din Romania.Ca atare unul din principiile lui Luther este modificat in practica de adventistii romani si ar suna asa:Sola scriptura spoofed.De altfel adventistii rowenisti din Romania ii considera eretici pe ceilalti adventisti mostenitori ai doctrinei profetesei Helen White,doctrina introdusa in Romania de preotul catolic apostat Mihail Czehovski.
Ajutorarea celor din afara bisericii adventiste nu este o ajutorare in adevaratul sens ci o vanatoare de suflete in scop misionar!daca nu exista interes misionar sau de propaganda adventistii nu acorda ajutorare in afara bisericii.Un alt scop este camataresc:daca cei ajutati intra in biserica adventista si cu sprijin mic au activitate economica rentabila ,10 procente din castigul acestora apartine bisericii adventiste,deci se scoate profit camataresc din aceasta ajutorare externa!