View Single Post
Vechi 15.03.2015, 13:05:59
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
1. Unde spun eu că nu caut răspunsul în învățăturile Bisericii?
Uite aici:
Citat:
O să răspund, [...] după ce gândesc logica și eventual apărarea
In traducere: “dupa ce gasesc in mintea mea niste interpretari pentru a sustine ce vreau eu sa rezulte”.

Citat:
Unde procedez ca sectanții și interpetez eu cu mintea mea?
Idem mai sus.

Citat:
Al cui ajutor am căutat?
Nu stiu. Asta ai spus tu.
Citat:
O să răspund, [...] și după ce cer mijlociri și ajutor.
Daca te refereai la revelatii ai probleme mult mai grave. Si nu incerca sa folosesti texte de genul: ma refeream la ruganiune pentru a-mi lumina Dumnezeu mintea. Pentru ca daca asta e raspunsul nu te-ai rugat suficient. Mintea iti e foarte intunecata. Dovata ce prostii poti sa debitezi.

Citat:
Ereziile trebuie arătate, oricând, a oricui ar fi, și orice titlu și rang sau funcție ar purta. Biserica suntem noi, oamenii, creștinii. Biserica e Biblia, Sfinții Părinți, Sfintele Canoane și noi, care o compunem, credem și ne mântuim.
Sunt de acord. Dar una este sa sustii ca ereziile sunt erezii si alta este sa jignesti si defaimezi un sfant al Bisericii.

Citat:
2. Impresie înțeleasă de tine, după cum ți-e ție inima, dar nicidecum pretenția ca impresia ta să fie Adevărul.
Serios? I-a explica tu atunci ce sustii.

Citat:
3. GREȘIT. Exact tocmai că am verificat ce vorbesc, nu m-am apucat ca să fac o licență, copy-paste. Chiar am muncit cu sârg la licența mea. Am VERIFICAT în multe surse, am cercetat, am comparat, am înțeles, apoi am arătat și am demonstrat, ereziile lui Augustin, față de Adevărul mântuitor al Bisericii lui Hristos.
Ai o obsesie. Ca sa nu mai spun ca sub falsa modestie si piosenie (alta asemanare cu sectantii) esti plin de mandrie, autosuficienta si rautate.
Cine vorbea de licenta ta? La fel, ca sa nu mai spun ca esti destul de inconsecvent cu privire la cine esti in realitate.
Eu vorbeam de cum iti ajustezi crezurile si cum procedezi in a ti le sustine. Nu ma refeream la ce sustii despre unele invataturi ale Fericitului Augustin.
Daca nu ai mai avea comportamentul asta autist ai vedea ca am mai spus de vreo 4-5 ori ca eu nu contest ca Fericitul Augustin are unele invataturi gresite. Problema era felul in care vorbeai despre el, nu despre invataturi, iar mai nou problema este “dogma infailibilitatii sfintilor”.

Citat:
Da, este greșit ce ai spus tu, anume că Augustin NU e eretic și Sfântul Iustin Martirul E eretic.
Te rog da-mi cele doua citate. Daca nu cere-ti scuze.
Am spus ca ambii sunt sfinti ai Bisericii, dar ca au si invataturi gresite. Cele doua nu se exclud pentru ca singurul fara de gresala este Dumnezeu.

Citat:
Ai defăimat Biserica în cel mai josnic hal.
La fel, vreau citatul unde am defaimat eu Biserica.

Citat:
Repet, eu nu lupt împotriva a ceea ce învață Biserica: dacă Biserica spune Fericite Augustin, roagă-te pentru noi, așa spun și eu.
Diferența e că pe lângă asta, după ce-i gata slujba, am mers să văd de ce e numit fericit și nu-i sfânt, și am descoperit că are niște EREZII ABOMINABILE !
Traducere: Biserica invata ceva, eu fac pentru ca asa trebuie, dar nu cred in asta si ii invat si pe altii sa nu creada.
Tot nu ti se pare ca ai probleme?

Citat:
și voi lupta împotriva ei, cu prețul sângelui meu, dacă trebuie, fără să rănesc fizic pe nimeni,
Cam inconsecent. Uite ce ziceai acum ceva timp:

Citat:
Personal, i-aș fi tăiat și cel puțin o mână (dacă nu amândouă) pe lângă cei 25 de ani, fără drept de suspendare.
Citat:
Deci și mâna dreaptă tăiată, pe lângă cei 25 de ani, asta ca să nu zic, că aplic legea talionului, ochi pentru ochi și să fie ucis la scaunul electric sau injecție letală.
Citat:
Tăiat mâna dreaptă și tatuat pe față "convincted for murder".
Citat:
Doamne, câte atrocități există în cartea aia blestemată.

Islamismul este o religie ce nu ar trebui lăsată să existe pe fața pământului.
Citat:
Holocaustul islamic. Blestemații !
Citat:
monștrii nenorociți ce sunt. Ei nu sunt oameni, sunt monștrii.
Ti-ar fi placut totusi niste practici ale catolicilor pe care ii urasti (se vede printre randurile unde spui altceva). Ai fi participat bucuros la Inchizitie.