View Single Post
Vechi 15.03.2015, 13:22:10
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Wryetui Vezi mesajul
Am fost la biserica astazi, si nu s-a terminat inca liturghia. Oricum, de ce postam acum pe forum? Cum ramane cu liturghiile din intreaga lume? Cele din Ierusalim si Antiohia care de abia acum incep? Dar cele din diaspora? Ce ar fi daca nu am mai posta niciodata pe forum la cate liturghii sunt acum pe lume?
Esti amuzant. Astea sunt argumentele tale?
Postarea mea avea un alt rol. Si daca ai fi fost atent ai fi inteles. Daca te interesa raspunsul la intrebare il cautai la biserica, la Liturghie. Tu nu ai fost acolo (si nu minti spunand ca imi dau cu presupusul si ca de fapt ai fost) si cauti raspunsuri filosofice la o tema (buna, de altfel) practica.

Citat:
În prealabil postat de Wryetui Vezi mesajul
Tu nu esti cine sa imi spui cand sa postez si cum, mai ales cand comentariul tau nu a folosit cu nimic pentru nedumerirea mea si l-ai postat doar ca sa te dai tu sfant printre ceilalti la cat de mult mergi tu la biserica si cata evlavie ai
Vezi daca nu citesti? Am zis eu ceva de mine?
Ti-am zis sa nu mai postezi? Nu. Ti-am zis ca aveai mai mari sanse sa gasesti un raspuns daca in loc sa postezi aici mergeai la Sf Liturghie. Si daca intr-adevar cauti un raspuns ai ales o modalitate gresita de a-l gasi.
Si daca erai atent ai fi vazut ca ti-am spus ca lamuririle nu le primesti pe forum, ci la duhovnic. Asa cum nu trebuie sa iei pastile cand te doare ceva intreband pe forum, ci mergand la medic.
Lasa teoria si incepe practica. Practica se face la biserica, nu in fata calculatorului.

Last edited by Lucian008; 15.03.2015 at 13:25:08.
Reply With Quote