View Single Post
Vechi 15.03.2015, 13:54:30
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Evident imi pierd vremea intr-o discutie inutila. Nici macar nu incerc sa te conving de ceva.

Dar hai sa iti demontrez ceva:
1. Ti-am raspuns la subiect si ti-am spus ca solutia o gasesi la duhovnic.
2. Postarea ta era facuta in timpul Sf Liturghii, prin urmare fie nu erai la biserica, fie iti pierdeai timpul la slujba cu postarea pe forum (varianta putin probabila). Exista si posibilitatea sa fi plecat la biserica dupa postare, deci dupa 10, dar nu s-a intamplat asta si demonstrez mai jos.
3. Tinand cont ca iti rapunsesem la subiect evident ceea ce te-a deranjat nu a fost raspunsul, ci ca ti-am spus daca te interesa raspunsul mergeai la biserica in loc sa postezi pe forum. Cineva atat de vanitos si impulsiv ca tine ar fi spus prima data ca a fost la biserica daca era cazul. Tu nu ai facut asta, ci ai incercat sa intorci afirmatia si asupra mea.
4. Cand ti-am raspuns, ca pentru cine a fost la biserica s-a terminat slujba te-ai vazut in dezavantaj si nu ai gasit cea real ai spus ca de fapt ai fost la biserica si sa incerci sa te scoti.
5. Pentru a te disculpa ai gasit "argumentul" ca Liturghia se face in strainatate la alte ore si daca asta ar fi un impediment nu s-a mai posta pe forum. Dar discutia era despre postarea pe forum ca "alternativa" la Liturghie.
6. Daca ai fi intrebat un preot si nu te-ar fi satisfacut raspunsul ce te-ar fi facut sa crezi ca il gasesti pe forum? Mantuirea se cauta pe forum sau la biserica?
7. Pentru a intari minciuna neplauzibla cu mersul la biserica te-ai gandit ca adaugarea unui detaliu iti va folosi asa ca ai scos iepurele cu impartasania.

Da, sunt dur. Dar in cazul tau e nevoie de asa ceva. Biserica este locul unde trebuie sa cauti mantuirea. Credinta nu este filosofie. Iar tu asta faci: discuti de dragul discutiei.

Citat:
În prealabil postat de Wryetui Vezi mesajul
Cum poti sa afirmi ca astazi am fost sau nu am fost la biserica din moment ce nu stii nici cum ma cheama?
Adevarul ca numele tau ar fi fost foarte relevant pentru a avea o parere.