Citat:
În prealabil postat de mirelat
eu cred ca Felix ne-a pus sa ne dam cu parerea fara sa ne dea niste amanunte esentiale (apropo, el de ce nu mai scrie nimic pe aici?!)... de pilda mie mi se pare suspect ca aceasta fata ajunsa in postura de viitoare nora, merge la casa viitorului sot sa ii cunoasca familia si acolo da peste un var "bun prieten" care practic o umileste in fata viitorului sot (poate si a familiei), "marturisind" ca au fost iubiti. in loc sa fie un moment de bucurie in familie devine un moment penibil. eu una cred ca nu prea mai e loc de intors pentru ca, vorba Anitei/din popor - "ciorba stricata nu se mai drege"...nu e de bun augur sa ai indoieli la inceput de casnicie, ci trebuie sa mergi cu tot sufletul.
si inca ceva, e imposibil ca fata sa nu fi stiut ca Felix este var cu un fost iubit al ei... insa faptul ca nu a numit persoana denota ca are mai multa minte decat "bunul prieten", care pana la urma nu stiu ce a castigat.
Draga Grigorie, stii ca am un mare respect pentru tine si inteleg si cele 2 posibilitati pe care le-ai prezentat, dar... nu stiu, parca gandirea e un pic misogina, sa-mi fie cu iertare! Oare cand o femeie este considerata usoara?... dar un barbat??
|
Poate Grigorie gandeste la fel si despre barbati,mie mi se pare ca a gandit corect ,Grigorie e oare preot?
Si un barbat care a avut multiple aventuri poate continua dupa casatorie ,dar la o femeie e mai grav deoarece femeia e cladita din alt aluat decat barbatul.Ea daca a gresit o data pentru ca a iubit nu mai contiunua ,dar daca continua stiu eu ce sa mai cred ,poate e mai temperamentala .