Ce ți-ar mai place ție să fiu eu banat... oiooooi... :) gândire diabolică ce ai tu...
Nu l-am jignit pe Augustin. Am spus doar că e eretic. Și am dovedit. Pe bună dreptate. Când numești pe cineva eretic, și dovedești, nu-l jignești, ci mărturisești Adevărul și vrei să-l ajuți, dacă mai trăiește, iar dacă nu trăiește, vrei să ajuți turma lui Hristos să se ferească de ereziile lui.
Dar tu, în schimb, blasfemiezi și hulești pe Sfinții lui Dumnezeu. Poate fără să vrei și fără să-ți dai seama. Și eu și toți, te iertăm, nu trebuie să-ți ceri scuze sau iertare. Ci doar trebuie să te oprești, că nu-i bine ce faci. Oprește-te și Dumnezeu te va binecuvânta.
Refuz să-ți mai răspund la prostiile și elucubrațiile minții tale, până când nu vorbești cu bun simț și dovedești ce vorbești, nu pentru mine ci pentru dragostea ta, față de Sfântul Iustin Martirul și Filosoful, pe care plec de la premisa că o ai.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Last edited by Igor_Paslusnik; 15.03.2015 at 16:12:18.
|