Subiect: PROPUNERE
View Single Post
Vechi 30.01.2008, 09:32:29
roxanica roxanica is offline
Member

Data înregistrării: 07.11.2007
Implicit

buna, sunt roxana , cea care am initiat in urma cu vreo trei luni un topic intitulat AVORTUL. am o experienta destul de nefericita la articolul asta , spre rusinea mea. multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine cu sfaturi pe acel topic. am reusit sa imi revin cat de cat ( dar marcata voi ramane cate zile o sa am - pacatul inantea mea este pururea) alaturi de duhovnicul meu si cu multa rugaciune. in dorinta mea de a incerca sa previn asemenea crime in randul tineretului am facut un cd cu cateva slideuri si un film cu avortul filmat in direct, si l-am dat spre vizionare la doi parinti preoti - unul din ei este calugar si vor sa ma sprijine , ca luand legatura cu profesori care predau religia la clasa a XII a sa le distribuim. poate reusim sa salvam la fiecare 25-30 de elevi macar un copil. acest cd nu este foarte profesional. l-am facut ajutata de un coleg ,pentru ca informatica nu este punctul meu forte. oricum parintii preoti au fost impresionati de mesajul transmis de mine in cele 15 min .speram sa reusim sa sensibilizam la capitolul asta. pacat ca nu se fac emisiuni pe posturile de televiziune avand ca tema avortul. dar cred ca nu au interes stiind ca este o adevarata industrie in acest sens in care unii saracesc duhovniceste si altii se imbogatesc facand averi pe mormintele altora . nu trebuie sa stam nepasatori.

"daca nu iti pasa de pacat pentru ca nu este in corpul tau afla ca si tu esti bolnav ".
Reply With Quote