View Single Post
Vechi 02.10.2006, 15:29:55
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Intr-una din zilele acestea mi-am facut programare la doctor pentru o ecografie la sin,dat fiind faptul ca simt de mult timp(7ani)o durere aproape permanenta localizata intr-o parte a sinului.In toto acest timp mi-a fost teama sa ma duc la doctor,tocmai pebntru a nu-mi da o veste f.rea,si anume legata de un eventual cancer.Cam paradoxal,sa astept atata timp,avand in vedere faptul ca,cancerul este vindecabil descoperit in faza incipienta.Paradoxal spun,pentru ca teama si asteptarea mea nu facea decat sa dea timp bolii ca sa evolueze.Unde am vrut sa ajung pana la urma,la faptul ca atunci cand mi-am luat inima-n dinti si am hotarat sa merg la doctor m-am gandit si la ideea unei posibile vesti dezastruoase(stiind ca a trecut atata timp),si mai precis m-am gandit si la posibilitatea sa mai am putin de trait....ma rog,depindea de stadiul bolii.Astfel m-am intrbat,cum as putea sa-mi traiesc viata,asteptandu-ma la un astfel de final,ce-as schimba in ea ????!!!!!Sigur,moartea poate pandi oricand,si nimeni nu stie ceasul cand vine...,noi trebuie sa fim pregatiti cu "candela aprinsa"
Reply With Quote