View Single Post
Vechi 17.03.2015, 14:26:55
Wryetui's Avatar
Wryetui Wryetui is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Dar nu va ganditi ca toate "relele", sa zicem, vin chiar din avansatul vest? Ganditi-va, ateismul, agnosticismul, nihilismul, marxismul, comunismul, capitalismul... Toate relele care au asuprit Europa vin din sfera unei lumi care s-a indepartat de Dumnezeu si de credinta, si Biserica Catolica, secole detinand puterea in Europa si acum se destrama sub ateismul care se raspandeste ca si cancerul in vest, scazand si morala in mod fulminant, se prabuseste singura... Va spun din cazul meu, vorbind din punctul meu de vedere si vorbind cu fosta mea generatie (eu am crescut intr-o scoala catolica in Spania, apartinand Opus Dei), 120 de copii, din care credinciosi stiti cati mai sunt la ora actuala? 1!, adica doar eu. Unul, din 120 de oameni... Si nu a fost o scoala controversata, ci a fost minunata, cu maicute si preoti, oameni minunati care nu ma discriminau pentru ca eram ortodox, fara spurcaciuni cum ar fi pedofilia sau alte lucruri de care ii acuzata Biserica Catolica...

Poate ca nu stim sa apreciem cele pe care le avem, poate ca Dumnezeu nu ne-a dat mai mult pentru ca nu aveam nevoie, cine stie? Avand credinta dreapta, nu avem nevoie de altceva, pe langa ca nu ii nici saracie lucie, ci in Romania ne bucuram de mediocritate, da, dar liniste, este o tara linistita in care poti trai frumos daca doresti.
Reply With Quote