Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik
Augustin NU a participat la nici un sinod, nu are cum să fie amintit la sinodul 5, ca Părinte participant,
|
Nu e amintit ca Părinte Participant, e amintit într-o listă cu SFINȚI PĂRINȚI, împreună cu Sf. Ioan Gură de aur și alții.
Citat:
nu acel Augustin de Hipponia, ca fiind acel Augustin menționat, ci face referire la alt Augustin, fără să spune cine exact.
|
Asta e o logică de genul "nu există soare, că eu sunt cu capul sub pătură și nu vreau să-l văd". Te-am mai întrebat o dată: dacă este ALT Augustin, care este acela ? Care alt Augustin a fost Sfânt Părinte, de calibrul lui Ioan Gură de Aur sau a celorlalți de pe listă ?!!
Citat:
Dacă era Augustin de Hipponia, ar fi scris Augustin de Hipponia, nu doar simplu Augustin.
|
Tocmai pentru că nu erau mai mulți Augustini printre Sfinții Părinți nu s-a mai menționat decât numele mic. Dacă te uiți la listă, la cei care au același nume se face deosebirea - Grigorie Teologul, Grigorie de Nyssa.
În concluzie: tu îl numești eretic și damnat pe unul pe care Părinții sinodali l-au numit Sfânt Părinte. Cum mai poți pretinde că ești creștin ortodox, este peste înțelegerea mea.