Multumesc!
( ma rog, nu stiu ce sa zic de felicitari, io zic ca mare contributie n-am avut, ci ca natura sau Dumnezeu a facut toata treaba, in timp ce al meu zice ca el a facut toata treaba, respectiv a trudit din greu atatia ani sa construiasca " cuibul", si sa mai si " vaneze", precum un animal de prada monogam :); in fine, vizavi de monogamie parerile sunt impartite, dupa acceptiunea unora cand tii o singura casa si familie, esti monogam, dar ai dreptul, ca barbat si cap de familie, atata timp cat porti grija de ele, sa te mai distrezi si prin alte parti, cu alte femei...desigur nu e cazul nostru, cel putin deocamdata, dar asa ii motiveaza el pe vedetele de la tv care fac asta.. . Ba chiar cei care sunt " bazati" pot sa tine si mai multe case/familii, atata timp cat le pot asigura tot ce trebuie...)
Eu nu mai sunt asa stresata cu mancarea, de-acum. La inceput ma durea stomacul si nu puteam manca tot ce trebuie ( legume, fructe), ci mai mult ce nu trebuie ( uscaturi, pizza, salam uscat, etc)....desigur am fost stresata de criticile primite si inca mai sunt in continuare, probabil multi ma considera cam iresponsabila.... mai ales ca am fost si racita ( cu dureri mari in gat si cap, sinuzita, tuse, etc), m-am chinuit o saptamana si n-am dormit, si pana la urma am ajuns la augmentin ( la recomandarea medicului, desigur), si in 2 zile am fost pe picioare...ei bine, multi (multe alte femei) m-au acuzat ca am facut rau copilului si nu trebuia sa iau nici daca mi-a recomandat medicul.... . Dar se pare ca asa se poarta de la o vreme decand are toata lumea net, sa intrebi in dreapta si-n stanga daca chiar trebuie sau nu sa faci ce ti-a recomandat medicul...( sau chiar duhovnicul, de ce nu?). Pana la urma sunt si ei oameni ca si noi, n-au de unde sa le stie pe toate ; ce daca au facut o facultate, poate si noi am facut, la particular sau la fara frecventa, si asta nu inseamna ca chiar ne pricepem, nu :D ???
Last edited by fallen; 18.03.2015 at 11:56:03.
|