Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar
Mulțumesc, Delia, mulțumesc pentru ajutor, pentru clarificare. Eu sunt purtat, din păcate, mai mult de intuiție, de simțământ atunci când scriu. Foarte riscant, când ai o inimă care nu strălucește prin curăție. Cu multă teamă îndrăznesc adeseori să rostesc, lămurit fiind că o cugetare mai degrabă sentimentală decât întemeiată pe experiere și instruire poate nimeri cu oiștea-n gard.
Îți sunt recunoscător pentru bunăvoința de a-mi clarifica mereu intuițiile și îmi cer iertare pentru copilăriile pe care, realizez, le lansez fără voie Poate că ar fi un semn de onestitate să mă bărbieresc....:)
Sau un gest de abandon.
|
As vrea si eu intuitia si neinstruirea ta!
Serios. La ce adancimi am vazut ca duci tu discutiile de fiecare data, mie mi-e greu de ajuns. Stii, e un stih in acatistul Sfintilor Trei Ierarhi, care imi vine in minte de fiecare data cand citesc ce scrii -âadanca este apa putului sfintelor tale invataturi, dar funia mintii mele e prea scurtaâ.
Cu toate astea, citesc, si evident tre sa recitesc, fiindca scrii foarte dens si cu multe noime pe dedesubturi, dar efectul cuvintelor tale in haosul meu e cel de reasezare, reconfigurare, reordonare cumva. Rostuiesti rostind.
Ce oiste-n gard? Fiat lux in sepulcrum! cam asta e unul din efectele "neinstruirii" tale...
Mare talant! Asta da, soft skill! Si cu multa truda cred ca l-ai dobandit!
Sa nu-ti fie spre mandrie ce spun, ci spre si mai mult spor in curatirea celor din launtru.
Eu trebuie sa-ti multumesc.