Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Varza totala. Vlad Tepes a domnit la doua generatii de Mircea cel Batran, deci oricare matusa a lui a fost o generatie dupa. Pesemne ca incurci cu Mircea cel Tanar, care era din familie rivala Draculestilor.
|
Chiar nu-ti vad argumentatia! Nu e normal ca succesiunea unui nepot la domnie sa fie la 2 generatii dupa bunic? Asta ai vrut sa spui? Sau ca matusa e la o generatie inainte de nepot (de matusa)? Asta ai vrut sa spui? Chiar nu inteleg!
Si mai incet cu aprecierile de post! Ca tie nu-ti fac bine, nu mie!
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Marinimoasa "umbra lui Allah pe pamant"! Cum mai intretinea ea pe crestinii ortodocsi si culti! Si eu, care credeam ca sultanul traieste pe banii fanariotilor, care plateau dhimmis, impozite si bacsisuri la greu!
|
Asta e argumentatie istorica? Sau o simpla ironie care chiar nu are nicio legatura cu ce am spus eu?
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|