View Single Post
Vechi 20.03.2015, 15:12:14
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Mirobolant. Cum adica, "a trecut la catolici", dom'le, cand taicasau a fost catolic decorat in cruciada si maica-sa a fost catolica ? Si ce sunt alea "motive canonice" pentru ca un ortodox sa treaca la catolici ?
Nu stiu ce te-a impresionat atat de mult la Vlad Dracul! Chiar nu stiu pentru ce l-au decorat (?daca l-au decorat, ca eu nu sunt sigur) si in ce cruciada a participat? Vorbesti de cea a lui Iancu de Hunedoara, cel care l-a decapitat pe fiul lui Vlad Dracul, Mircea?
Pai tu ai participa in cruciada celui care ti-a decapitat fiul? Haide, spune!
Ai mai sta de vorba cu cel care ti-a decapitat fiul si, mai mult, sa te lupti sub comanda lui intr-o asa-zisa cruciada?
Asta denota cata demnitate a avut Vlad Dracul! Si tu il apreciezi?
De ce il apreciezi? Pentru ca a fost catolic? Halal de tine!
Stii ca a fost decapitat si el tot de Iancu de Hunedoara, un alt roman catolic coada de topor!

Si nu e singura dovada cand un conducator catolic si-a batut joc de tara romaneasca! Am sa-ti mai dau si altele!
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"

Last edited by Illuminatu; 20.03.2015 at 15:22:39.