Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Sa lasam icoanele. Pe mine, cel mai mult ma distreaza ce spun adventistii despre Papa = Anticrist. Si despre capistea Satanei de la Roma. Si despre felul in care lumea e guvernata de iezuiti, armata neagra a lui Vicarius Filii Satanae.
Hai, Centi, vreau deseara sa ne spuneti ce v-au mai zis astazi la sinagoga despre asta! Nu vreau sa cred ca astazi nu va zice nimic. O sambata in care nu se vorbeste despre cum adventismul salveaza lumea ajunsa in ghearele catolicismului e o sambata pierduta.
|
Probabil nu o să mă crezi, dar nici azi, nici săptămâna trecută, de fapt în tot anul acesta, de la amvon nici măcar nu s-a pomenit numele papei, al iezuiților sau masonilor. E drept, sabatul încă nu s-a sfârșit... dacă după amiaza apare vreo noutate, promit să ți-o aduc la cunoștință

Acum, valabil pentru toți frații catolici și ortodocși: vă rog frumos nu mai confundați predicile adventiste cu postările de pe Facebook ori de pe site-urile specializate în bârfe, și scenarii conspiraționiste.
Eu zic totuși că ar fi mai corect să revenim la subiectul despre icoane. Ori despre chipuri cioplite, dacă e mai interesant...