View Single Post
Vechi 21.03.2015, 20:19:05
hurricane hurricane is offline
Banned

Data înregistrării: 17.04.2013
Locație: Romania, Piatra Neamt
Religia: Ortodox
Implicit

Incep cu asta http://cuvintecelebre.ro/subiecte/lupta/

"semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei." "Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase." "Cine se închină fiarei și chipului ei și primește semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui," " nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei și chipului ei și oricine primește semnul numelui ei."

Asadar semn = numele fiarei sau numarul fiarei (666); acest semn deja a aparut, toti cati sunt crestini sunt contra implementarii lui caci sunt doar niste pasi pana ce se va ajunge la un singur act cu cip care sa cuprinda toate celelalte si pe urma la cipuirea oamenilor( apropo care deja a inceput in America conform unui documentar ). Daca crede careva ca merge pe principiul "ma fac frate cu dracul pana trec puntea", se inseala singur. A fi impotriva a ceva rau din multe puncte de vedere dar mai ales din punct de vedere al constiintei omenesti si/sau crestine inseamna a nu fi de acord, inseamna a lupta. De multe ori am zis ca mai bine tac decat sa zic ceea ce cred in public, dar asta inseamna sa fiu partas la raul de care eu sunt convins ca se va face cu aceste cipuri puse in diferitele acte (s-a inceput cu cartea de credit desi exista cea cu banda magnetica care era destul de buna) si mai pe urma chiar in corpurile omenesti. Cine are indoieli sa-si intrebe constiinta daca e firesc, bine sau chiar benefic tot ceea ce se intampla, repet constiinta, nu ego-ul. Iertati-ma si voie buna.
Reply With Quote